Locaties010.com biedt u het meest conplete aanbod. Onze adviseurs geven onafhankelijk advies en vinden voor uw event de perfecte locatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs op telefoonnummer 010 - 519 30 00 of e-mail naar advies@locaties010.com.

Waalse Kerk Rotterdam

Pierre Baylestraat 1
3011 BH, Rotterdam
010-4047562

Omschrijving

De Waalse Kerk, gelegen in het centrum van Rotterdam om de hoek van de Witte de Withstraat, biedt tal van mogelijkheden als trouwlocatie, voor bijeenkomsten, presentaties of andere evenementen.
De kerk stamt uit 1923 en heeft een warme intieme sfeer. Het rijksmonument is ingericht met ornamenten uit de vroege jaren van Van Gispen en beschikt over glas-in-lood ramen, een prachtige roodstenen vloer en een houten kap.
De kerk heeft naast de kerkzaal meerdere ruimtes, zoals de domineeskamer, de kerkenraadskamer en het zondagsschoollokaal. Hierdoor is de Waalse Kerk zeer geschikt voor bijeenkomsten of evenementen waarbij subruimtes nodig zijn.
Een prachtige ruime stadstuin met een unieke moerbeiboom kan bij mooi weer ook gebruikt worden tijdens uw bijeenkomst. De Waalse Kerk is een prachtige verborgen locatie midden in het bruisende centrum van de stad.

Kenmerken

Kenmerken:

De Waalse Kerk is zeer mooi en warm ingericht waardoor er weinig tot geen extra decoratie nodig is voor een geslaagde bijeenkomst.

De Waalse Kerk is een rijksmonument en beschikt over tal van oorspronkelijke elementen.

De Domineeskamer, de Kerkenraadskamer en het Zondagsschoollokaal kunnen naast de grote Kerkzaal gebruikt worden als subruimte of los worden gehuurd.

Bij mooi weer heeft u de beschikking over een grote stadstuin.

Voor uw bijeenkomst kunt u gebruik maken van verschillende cateraars van hoge kwaliteit.

Met het openbaar vervoer is de Waalse Kerk uitstekend bereikbaar met metro (Leuvehaven) en tram.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest
Vergadering / congres
Receptie / borrel / feest
Diner / lunch
Studentengala / schoolfeest
Bruiloft
(Multi)cultureel feest

Locatie soort

Congres- / vergadercentum
Party / evenementenlocatie
Kasteel / land- / herenhuis
Kerk / klooster

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Meerdere zalen
Live muziek / DJ
Invalide toegankelijk
Slaapfaciliteiten
Cateringvrij

Nabij

Centrum
Openbaar vervoer
Water
Strand
Park