Locaties010.com biedt u het meest conplete aanbod. Onze adviseurs geven onafhankelijk advies en vinden voor uw event de perfecte locatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs op telefoonnummer 010 - 519 30 00 of e-mail naar advies@locaties010.com.

Villa Thalia

Kruiskade 31
3012 EE, Rotterdam
010-2142547

Omschrijving

Wie neemt met minder dan het allerbeste genoegen? Niemand. Gasten mag het op geen enkel front ook maar aan iets ontbreken. Geen evenementenlocatie in Nederland biedt zoveel beleving, gemak, sfeer entertainment en exposuremogelijkheden als Villa Thalia in Rotterdam. Villa Thalia geldt als de ideale locatie voor congressen, seminars, productpresentaties en bedrijfsfeesten voor zowel grote als kleine organisaties.

Villa Thalia is sinds eind november 2014 gevestigd in een voormalige bioscoop: Thalia, de eerste parel van filmpionier Abraham Tuschinski. Villa Thalia is de enige evenementenlocatie in Nederland met een 360 graden projectiescherm, vliegsystemen en non-stop entertainment. Door internationale videokunstenaars is dermate veel content voor het 360 graden projectiescherm geschreven, dat geen minuut hetzelfde is in Villa Thalia. Bezoekers vallen van de ene in de andere verbazing.
Bedrijfslogo's, productinformatie, de huisstijl- alles is te verwerken in de 360 graden projecties. De CEO, de organisator of de gastspreker kan , indien gewenst, zwevend door de lucht speechen. De vliegsystemen zijn tevens in te zetten om dat ene product extra op te laten vallen. Branding heeft nog nooit zoveel opgeleverd.

Villa Thalia garandeert de beste totaalprijs, omdat alle techniek en hoogwaardige catering aanwezig is, blijven de klant extra kosten aan toeleveranciers bespaard.
Voor informatie: reserveringen@sfeerhoreca.nl of www.villathalia.nl.


Kenmerken

Het vloeroppervlak van Villa Thalia heeft 5 niveau's:
* Vip deck: 90 vierkante meter.
* Dansvloer: 280 vierkante meter.
* 2 Entresols: 240 vierkante meter.
* Podium: 32 vierkante meter.

De capaciteit van Villa Thalia:
* Feest/receptie: 850 gasten.
* Congres/presentatie: 300 gasten.
* Diner in buffetvorm: 650 gasten.
* Zittend diner: 300 gasten.

Een groot pluspunt van Villa Thalia is de opstelling in een soort arena, amphitheater. Alle ogen zijn gericht op het podium met uitschuifbare catwalk. Deze opstelling leent zich perfect voor congressen, debatten, lezingen, awarduitreikingen en merklanceringen.

De ligging in het centrum van Rotterdam is uniek.Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest
Vergadering / congres
Receptie / borrel / feest
Diner / lunch
Studentengala / schoolfeest
Bruiloft
(Multi)cultureel feest

Locatie soort

Congres- / vergadercentum
Party / evenementenlocatie
Restaurant / bar
Discotheek / club
Theater / bioscoop
Industriële locatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Meerdere zalen
Live muziek / DJ
Invalide toegankelijk
Slaapfaciliteiten
Cateringvrij

Nabij

Centrum
Openbaar vervoer
Water
Strand
Park