0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Veerhaven 14-15
Veerhaven 14-15
3016 CJ Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Veerhaven 14-15

Inspirerend Rijksmonument

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Kasteel / land- / herenhuis

2016 Veerhaven 1415 www.LOCATIES010.com _IMG_0131 Veerhaven 14-15 was ooit het hoofdkantoor van scheepvaartkantoor Van Uden. Het pand is een Rijksmonument en is gebouwd tussen 1909 en 1919. Met haar stijlkamers, authentieke Jugendstil & Art Nouveau- details en het unieke glas-in-lood is de Veerhaven 14-15 een exclusieve en inspirerende omgeving voor een zakelijke en/of feestelijke bijeenkomst.
Het uitzicht op de historische schepen in de Veerhaven en op de moderne kantoorgebouwen aan de de overzijde van de Maas is schitterend en Veerhaven 14-15 biedt dan ook alle ingrediënten om ontspannen te vertoeven in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam.
De architecten J.H. de Roos en W.F. Overeijnder ontwierpen het pand voor Van Uden. Nergens in Rotterdam huist zoveel historie, kennis en ervaring als hier. Opvallend is de smeedijzeren erker, die met een rijk gedecoreerd balkon en balustrade wordt bekroond. Op de overloop naar de eerste etage bevindt zich een groot venster met glas-in-lood; een oorlogsmonument voor de gevallenen in de koopvaardij en de binnenvaart.
In de voormalige directiekamers zijn van bijzonder belang: de lambriseringen, de houten cassetten plafonds, de parketvloeren met geometrische motieven en de kogelgaten in de muren uit de Tweede Wereldoorlog. In de architectuur van Gebouw Van Uden zijn allerlei verwijzingen naar de scheepvaart verwerkt.
In het pand is nu advies & ideeënbureau BIKKER & Company gevestigd. Diverse ruimtes in het unieke gebouw worden exclusief aan u verhuurd! Voor informatie en reserveringen kunt u terecht bij joelle@bikker.com.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (5 t/m 50 personen)

Vergadering / congres (5 t/m 50 personen)

Receptie / borrel / feest (5 t/m 50 personen)

Diner / lunch (5 t/m 50 personen)

Studentengala / schoolfeest ( t/m personen)

Bruiloft (5 t/m 50 personen)

(Multi)cultureel feest ( t/m personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2020