0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Theater Walhalla
Sumatraweg 9-11
3072 ZP Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Theater Walhalla

Culturele hart van Katendrecht

Theater / bioscoop Industriële locatie

Het Katendrechtse Theater Walhalla beschikt over 2 zalen: Theater Walhalla en Kantine Walhalla.

Het gezellige Theater Walhalla kenmerkt zich door de authentieke uitstraling en de persoonlijke aanpak. Met veel oog voor detail is het kleine theatertje perfect ingericht met pluche stoelen, roodfluwelen gordijnen en een prachtige donkere parketvloer.
De intieme theaterzaal biedt plek aan maximaal 100 gasten, maar ook met 10 personen is het al gezellig. Het is een zogenaamde 'vlakke vloer-theater', waarbij het publiek op een tribune zit. In overleg zijn andere opstellingen mogelijk, bijvoorbeeld van een comedy-café. Voor presentaties, voorstellingen en kleine congressen is de zaal uitermate geschikt.

De handgedecoreerde bar heeft een breed assortiment aan dranken en eenvoudige frituurhapjes. Voor uitgebreide catering (ontbijt, lunch, high tea, picknick, diner, borrel, buffet, etc.) werkt Walhalla samen met diverse uitstekende cateraars. Alles is te bespreken!

Kantine Walhalla is de benaming voor de oorspronkelijke kantine van het personeel, dat in de havenloodsen aan het Deliplein werkte. Bijna alles is nog intact en dat geeft deze lichte zaal een authentieke uitstraling. De vele ramen bieden een overweldigend uitzicht over de Maas, de Rijnhaven en Wilhelminapier (met Hotel New York, Lantaren/Venster en het Nieuwe Luxor). Hier ervaart men de befaamde skyline van Rotterdam!

De Kantine is zeer geschikt voor congres, vergadering, lunch, diner, optredens, staande recepties en ga zo maar door. Kantine Walhalla wordt bovendien gebruikt als officiële trouwlocatie (maximaal 150 tot 200 personen. Bij mooi weer is een combinatie te maken met het terras aan de Rijnhaven. Hierbij kan de pipowagen gehuurd worden als originele bar.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (40 t/m 250 personen)

Vergadering / congres (25 t/m 90 personen)

Receptie / borrel / feest (50 t/m 250 personen)

Diner / lunch (25 t/m 120 personen)

Studentengala / schoolfeest ( t/m personen)

Bruiloft (40 t/m 250 personen)

(Multi)cultureel feest (40 t/m 250 personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2020