Locaties010.com biedt u het meest conplete aanbod. Onze adviseurs geven onafhankelijk advies en vinden voor uw event de perfecte locatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs op telefoonnummer 010 - 519 30 00 of e-mail naar advies@locaties010.com.

Shofukan

Charloisse Kerksingel 32-14
3082 DB, Rotterdam
010-4291536

Omschrijving

In een oude kleuterschool uit 1929 is na een grondige verbouwing Japans cultureel centrum Shofukan gevestigd. Het centrum is een oase van rust in het pittoreske Oud Charlois.
De dojo, de ontvangstruimte en de vergaderruimte bieden een verrassende ambiance voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, cursussen, presentaties, evenementen, vergaderingen, boardmeetings en lezingen.

Naast het reguliere programma organiseert Shofukan o.a. workshops aikido, theeceremonie, shinto-oefeningen, ikebana, zenmeditatie en – in samenwerking met Deksels - individuele- en teamcoaching, trainingen en creatieve sessies. Deze onderdelen zijn gemakkelijk te integreren in uw eigen programma.

Door de bijzondere omgeving, persoonlijke aandacht en het hoge serviceniveau wordt zakelijke gastvrijheid gecombineerd met rust en creativiteit.

Kenmerken

In het voormalig (kleuter-) lokaal van 'Juf Jacqueline' (42 m2, max. 15 personen), is een uiterst moderne ruimte ingericht. Het lichte, hoge lokaal is van alle gemakken voorzien en heeft uitzicht op de Japanse theetuin. De aangrenzende (voorheen beelden-) tuin kunt u bij goed weer gebruiken om uw bijeenkomst een extra tintje te geven. De gemeenschappelijke ruimte biedt o.a. de mogelijkheid om in groepjes te werken.

De dojo (75 m2) biedt plaats aan max. 35 personen. Alle elementen die in een traditioneel-Japanse dojo thuishoren, zijn terug te vinden bij Shofukan. Men heeft ook vanuit de dojo uitzicht op de Japanse tuin. In deze zeer inspirerende ruimte worden niet alleen de wekelijkse budo- en zentrainingen gegeven, maar vinden ook vergaderingen, meetings en lezingen plaats.

Shofukan is gelegen nabij de uitvalswegen A15/A16, met en is met OV en watertaxi goed bereikbaar.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest
Vergadering / congres
Receptie / borrel / feest
Diner / lunch
Studentengala / schoolfeest
Bruiloft
(Multi)cultureel feest

Locatie soort

Congres- / vergadercentum
Party / evenementenlocatie
Wijkcentrum / buurthuis
Kasteel / land- / herenhuis

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Meerdere zalen
Live muziek / DJ
Invalide toegankelijk
Slaapfaciliteiten
Cateringvrij

Nabij

Centrum
Openbaar vervoer
Water
Strand
Park