Locaties010.com biedt u het meest conplete aanbod. Onze adviseurs geven onafhankelijk advies en vinden voor uw event de perfecte locatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs op telefoonnummer 010 - 519 30 00 of e-mail naar advies@locaties010.com.

Schiecentrale Studio's

Lloydstraat 5
3024 EA, Rotterdam
010-2449911

Omschrijving

Een perfecte plek met een industriƫle uitstraling. De voormalige elektriciteitsfabriek in het Lloydkwartier biedt meer dan voldoende mogelijkheden om een evenement een eigen uitstraling te geven. De twee studio's van de Schiecentrale zijn gevestigd in de voormalige turbinehallen van de ruim 100 jaar oude fabriek.
De Schiecentrale Studio's hebben naast de twee grote studio's twee andere zalen, welke kunnen worden ingezet als workschopruimte, publieksopvang of crewcatering. De Foyer op de begane grond is geschikt voor kleinere gezelschappen tot 140 gasten.
Studio 1 wordt vaak gebruikt als locatie voor TV- en filmopnamen, waaronder Raymann is Laat, maar is ook prima geschikt voor symposia, feestavonden en recepties.
Studio 2 heeft alle authentieke elementen van de oude turbinehal behouden. Het prachtige bogenspel, de robuuste hijsbrug en het 100 jaar oude metselwerk met ornamenten bieden een uniek decor voor uw zakelijk evenement.

Kenmerken

Door de hoge plafonds van 12 meter in de Schiecentrale Studio's is het mogelijk om uw evenement op te luisteren met spectaculair entertainment en/of bijzondere decoratie.
Het vloeroppervlak is door een uitgebreid doekenplan volledig naar wens in te richten.
Technische voorzieningen op alle niveau's zijn in ruime mate aanwezig en van hoge kwaliteit.
Het Lloydkwartier is per auto, openbaar vervoer en over water uitstekend te bereiken.
Met het naastgelegen hotel Stroom zijn goede overnachtingsmogelijkheden niet ver weg.

Van der Linde Catering + Evenementen begeleidt uw bijeenkomst in de Schiecentrale Studio's. Zij zijn uw aanspreekpunt in het voortraject en tijdens uw bijeenkomst. Naast de catering verzorgen zij alle mogelijke faciliteiten in en om de zaal.
Van der Linde Catering + Evenementen behoort tot de top van de nederlandse partycateraars en geven ieder evenement, van klein tot groot, de aandacht die het verdient.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest
Vergadering / congres
Receptie / borrel / feest
Diner / lunch
Studentengala / schoolfeest
Bruiloft
(Multi)cultureel feest

Locatie soort

Congres- / vergadercentum
Party / evenementenlocatie
Industriële locatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Meerdere zalen
Live muziek / DJ
Invalide toegankelijk
Slaapfaciliteiten
Cateringvrij

Nabij

Centrum
Openbaar vervoer
Water
Strand
Park