Locaties010.com biedt u het meest conplete aanbod. Onze adviseurs geven onafhankelijk advies en vinden voor uw event de perfecte locatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs op telefoonnummer 010 - 519 30 00 of e-mail naar advies@locaties010.com.

Postillion Hotel Dordrecht

Rijksstraatweg 30
3316 EH, Dordrecht
078-6184444

Omschrijving

Postillion Hotel Dordrecht vormt het vertrekpunt voor uw professionele koers. Het hotel is gelegen aan de A16, nabij Rotterdam. De locatie beschikt over 9 multifunctionele ruimtes, met een oppervlakte van 59m2 tot 600m2. Voor zowel grotere partijen als kleine vergaderingen bent u hier aan het juiste adres. De 98 moderne hotelkamers maken deze Postillion locatie ook uitstekend geschikt voor meerdaagse evenementen. Een meeting host ontvangt alle gasten en de professionele medewerkers zorgen ervoor dat uw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd. De locatie heeft zelfs vijf vergaderhamers mogen ontvangen, het hoogst haalbare niveau van de congres- en vergaderclassificatie. Ook heeft het hotel het Green Key Gold keurmerk ontvangen voor duurzaam ondernemen.

Vergaderen bij Postillion Hotel Dordrecht is kiezen voor een volledig verzorgde vergadering. Met 9 zalen van verschillende afmetingen komt de locatie tegemoet aan al uw wensen en doelen. In elk vergaderarrangement zijn onder meer koffie- en theefaciliteiten, snelle Wifi en technische ondersteuning inbegrepen. Het Brainfood van Postillion zorgt voor optimale concentratie tijdens uw vergadering. Er zijn diverse vergaderarrangementen, ook wordt er graag een arrangement op maat voor u gemaakt.

Postillion Hotel Dordrecht ligt aan de A16., de snelweg van Breda naar Rotterdam, waar afslag 20 ('s-Gravendeel) u wijst naar het hotel. Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren.

http://www.postillionhotels.com/nl-nl/hotels/postillion-hotel-dordrecht

Kenmerken

Green Key Gold

5 vergaderhamerclassificatie

Rolstoel toegankelijk

Fitnessruimte

Met een capaciteit tot 1500 personen is Postillion Hotel Dordrecht de ideale locatie voor uw congres, evenement, beurs of expositie.
De locatie is zo ingericht, dat er goed kan worden ingespeeld op uw wensen en doelen. Indien gewenst neemt uw persoonlijke meeting host de diverse taken uit handen om uw evenement in goede banen te leiden.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest
Vergadering / congres
Receptie / borrel / feest
Diner / lunch
Studentengala / schoolfeest
Bruiloft
(Multi)cultureel feest

Locatie soort

Congres- / vergadercentum
Party / evenementenlocatie
Restaurant / bar
Hotel

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Meerdere zalen
Live muziek / DJ
Invalide toegankelijk
Slaapfaciliteiten
Cateringvrij

Nabij

Centrum
Openbaar vervoer
Water
Strand
Park