0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Postillion Hotel Dordrecht
Rijksstraatweg 30
3316 EH Dordrecht
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Postillion Hotel Dordrecht

Perfecte vergaderlocatie

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Restaurant / bar Hotel

Postillion Hotel Dordrecht vormt het vertrekpunt voor uw professionele koers. Het hotel is gelegen aan de A16, nabij Rotterdam. De locatie beschikt over 9 multifunctionele ruimtes, met een oppervlakte van 59m2 tot 600m2. Voor zowel grotere partijen als kleine vergaderingen bent u hier aan het juiste adres. De 98 moderne hotelkamers maken deze Postillion locatie ook uitstekend geschikt voor meerdaagse evenementen. Een meeting host ontvangt alle gasten en de professionele medewerkers zorgen ervoor dat uw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd. De locatie heeft zelfs vijf vergaderhamers mogen ontvangen, het hoogst haalbare niveau van de congres- en vergaderclassificatie. Ook heeft het hotel het Green Key Gold keurmerk ontvangen voor duurzaam ondernemen.

Vergaderen bij Postillion Hotel Dordrecht is kiezen voor een volledig verzorgde vergadering. Met 9 zalen van verschillende afmetingen komt de locatie tegemoet aan al uw wensen en doelen. In elk vergaderarrangement zijn onder meer koffie- en theefaciliteiten, snelle Wifi en technische ondersteuning inbegrepen. Het Brainfood van Postillion zorgt voor optimale concentratie tijdens uw vergadering. Er zijn diverse vergaderarrangementen, ook wordt er graag een arrangement op maat voor u gemaakt.

Postillion Hotel Dordrecht ligt aan de A16., de snelweg van Breda naar Rotterdam, waar afslag 20 ('s-Gravendeel) u wijst naar het hotel. Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren.

http://www.postillionhotels.com/nl-nl/hotels/postillion-hotel-dordrecht

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (5 t/m 750 personen)

Vergadering / congres (5 t/m 550 personen)

Receptie / borrel / feest (5 t/m 750 personen)

Diner / lunch (5 t/m 550 personen)

Studentengala / schoolfeest ( t/m personen)

Bruiloft (5 t/m 750 personen)

(Multi)cultureel feest (5 t/m 750 personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2019