0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Park de Heerlijkheid
Herikweg 5
3193 KC Hoogvliet
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Park de Heerlijkheid

Heerlijk genieten in het park

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Restaurant / bar Theater / bioscoop

Een prachtige locatie met een excentrieke uitstraling. Tussen het Ruigeplaatbos en het Bonairepark in de deelgemeente Rotterdam Hoogvliet bevindt zich Park de Heerlijkheid. Het imposante gebouw vormt het hart van het park en biedt unieke mogelijkheden om onbezorgd te genieten van uw eigen evenement. Het markante gebouw is goed te herkennen aan het bijzondere ontwerp, afkomstig van het Londense architectenbureau FAT (Fashion Architecture Taste) en genomineerd voor het prestigieuze World Architecture Festival 2008.

Park de Heerlijkheid leent zich uitstekend voor bruiloften, verjaardagen, feestelijke recepties, vergaderingen, sportieve bedrijfuitjes of bijzondere diners. De locatie beschikt over een gedecoreerde feestzaal met lunchroom/restaurant, zalen voor vergaderingen en workshops en een mini bioscoopzaal. Het omliggende recreatiepark biedt verschillende faciliteiten om te sporten en beschikt over een groot evenemententerrein. Bij mooi weer is een gezellige picknick of wandeling langs de grote vijver in de vorm van Nederland zeker de moeite waard.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (10 t/m 900 personen)

Vergadering / congres (10 t/m 600 personen)

Receptie / borrel / feest (10 t/m 900 personen)

Diner / lunch (10 t/m 400 personen)

Studentengala / schoolfeest (10 t/m 900 personen)

Bruiloft (50 t/m 600 personen)

(Multi)cultureel feest (10 t/m 900 personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2019