Locaties010.com biedt u het meest conplete aanbod. Onze adviseurs geven onafhankelijk advies en vinden voor uw event de perfecte locatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs op telefoonnummer 010 - 519 30 00 of e-mail naar advies@locaties010.com.

Valk Hotel ARA

Veerweg 10
3336 LM, Zwijndrecht
078-6231780

Omschrijving

Valk Hotel ARA is een ‘’groene’’ locatie op 20 auto minuten van Rotterdam. Het restaurant heeft een groot terras en de zalen hebben uitzicht op een prachtig natuurgebied en rivier De Oude Maas.
Valk Hotel ARA beschikt over 80 sfeervolle hotelkamers, waarvan 6 suites. Wanneer u een bezoek brengt aan Valk Hotel ARA komt u terecht in een oase van rust en groen. Grote schepen varen voorbij terwijl u in één van onze vergaderzalen een bijeenkomst bijwoont of in het restaurant of op het terras van een hapje en een drankje geniet.Valk Hotel ARA beschikt over 7 zalen, waarvan zaal De Maas en zaal De Waal te combineren zijn. Hierdoor zijn vergaderingen en recepties tot wel 300 gasten mogelijk.

Vergaderen in een luxe suite met alle faciliteiten is ook één van de vele mogelijkheden in Valk Hotel ARA.
In het gehele hotel kunt u beschikken over draadloos internet en uiteraard biedt het hotel de modernste technische vergaderfaciliteiten. Na een dag vergaderen is er volop de ruimte om in het natuurgebied te fietsen, joggen of te skaten en naderhand nog even een duik in het zwembad te nemen of de sauna te bezoeken. Verder biedt Valk Hotel ARA een aantal outdoor activiteiten aan om uw bijeenkomst compleet te maken zoals: Disc Golf, Outdoor Fitness, Beachvolleybal of een Bootcamp track.


Kenmerken

Valk Hotel ARA beschikt over diverse zalen, die flexibel in te delen zijn, waardoor de locatie geschikt is voor bijna alle soorten bijeenkomsten. Ook kunnen zalen gecombineerd worden.

Valk Hotel ARA beschikt over een aantal wellness faciliteiten zoals een zwembad, sauna, fitnes en een solarium.

Bent u een fervent fietser dan huurt u bij Valk Hotel ARA een fiets om de omgeving ter verkennen voor een huurprijs van €7,50 per dag.

Door de centrale ligging heeft u volop mogelijkheden om leuke uitstapjes te ondernemen. Zo is Valk Hotel ARA slechts enkele kilometers verwijderd van het historisch stadscentrum van Dordrecht. Ook de steden Rotterdam met de luchthaven Rotterdam/Den Haag en Breda zijn makkelijke en snel bereikbaar.

Valk Hotel ARA, een geheel niet-roken hotel, beschikt over 80 hotelkamers, waarvan 6 suites. Suites die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben.

Voor de zakelijke gast hebben wij de Executive Suite met een grote werktafel waar zakelijke besprekingen tot 8 personen gehouden kunnen worden.


Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest
Vergadering / congres
Receptie / borrel / feest
Diner / lunch
Studentengala / schoolfeest
Bruiloft
(Multi)cultureel feest

Locatie soort

Congres- / vergadercentum
Party / evenementenlocatie
Restaurant / bar
Hotel

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Meerdere zalen
Live muziek / DJ
Invalide toegankelijk
Slaapfaciliteiten
Cateringvrij

Nabij

Centrum
Openbaar vervoer
Water
Strand
Park