0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Valk Hotel ARA
Veerweg 10
3336 LM Zwijndrecht
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Valk Hotel ARA

Luxe oase in het groen

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Restaurant / bar Hotel

Hotel Ara Zwijndrecht www.locaties010.com Valk Hotel ARA is een ‘’groene’’ locatie op 20 auto minuten van Rotterdam. Het restaurant heeft een groot terras en de zalen hebben uitzicht op een prachtig natuurgebied en rivier De Oude Maas.
Valk Hotel ARA beschikt over 80 sfeervolle hotelkamers, waarvan 6 suites. Wanneer u een bezoek brengt aan Valk Hotel ARA komt u terecht in een oase van rust en groen. Grote schepen varen voorbij terwijl u in één van onze vergaderzalen een bijeenkomst bijwoont of in het restaurant of op het terras van een hapje en een drankje geniet.Valk Hotel ARA beschikt over 7 zalen, waarvan zaal De Maas en zaal De Waal te combineren zijn. Hierdoor zijn vergaderingen en recepties tot wel 300 gasten mogelijk.

Vergaderen in een luxe suite met alle faciliteiten is ook één van de vele mogelijkheden in Valk Hotel ARA.
In het gehele hotel kunt u beschikken over draadloos internet en uiteraard biedt het hotel de modernste technische vergaderfaciliteiten. Na een dag vergaderen is er volop de ruimte om in het natuurgebied te fietsen, joggen of te skaten en naderhand nog even een duik in het zwembad te nemen of de sauna te bezoeken. Verder biedt Valk Hotel ARA een aantal outdoor activiteiten aan om uw bijeenkomst compleet te maken zoals: Disc Golf, Outdoor Fitness, Beachvolleybal of een Bootcamp track.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (10 t/m 300 personen)

Vergadering / congres (5 t/m 300 personen)

Receptie / borrel / feest (10 t/m 300 personen)

Diner / lunch (5 t/m 300 personen)

Studentengala / schoolfeest (10 t/m 300 personen)

Bruiloft (10 t/m 300 personen)

(Multi)cultureel feest (10 t/m 300 personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2019