Locaties010.com biedt u het meest conplete aanbod. Onze adviseurs geven onafhankelijk advies en vinden voor uw event de perfecte locatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs op telefoonnummer 010 - 519 30 00 of e-mail naar advies@locaties010.com.

Sparta Stadion

Spartapark Noord 1
3027 VW, Rotterdam
010-2620300

Omschrijving

Het Sparta Stadion is een sportieve en inspirerende plek in Rotterdam. Voor informele zakelijke bijeenkomsten, afstudeerborrels of andere feestelijke bijeenkomsten komt u zeker aan u trekken bij deze oudste voetbalclub van Nederland.
Het Sparta Stadion biedt vele mogelijkheden door de combinatie van diverse ruimtes en uw gasten hebben echt het gevoel in een stadion te zijn, doordat veel ruimtes grenzen aan de tribunes en het veld.
Sportieve programma-onderdelen op de trainingsvelden van Sparta of een rondleiding langs de bezienswaardigheden in het stadion kunnen een bijzondere toegevoegde waarde voor uw evenement zijn.

Kenmerken

Het hoofdgebouw van het Sparta Stadion bestaat uit diverse ruimtes met ieder haar eigen sfeer.
De Business Lounge kan als geheel gebruikt worden als feestzaal of congresruimte.
De zaal kan door middel van geluidsisolerende wanden omgebouwd worden tot de Bok de Korver lounge en de Jos Color Lounge.

De Bestuurskamer en het Perscentrum zijn geschikt voor kleinere gezelschappen of in te zetten als subruimte.Dit geldt ook voor de 30 loges van het Sparta Stadion, welke ieder een eigen uitstraling heeft en allen een prachtig uitzicht bieden op het veld.

Van der Linde Catering + Evenementen begeleidt uw bijeenkomst in Zalencomplex Het kasteel van Sparta. Zij zijn uw aanspreekpunt in het voortraject en tijdens uw bijeenkomst.
Naast de catering verzorgen zij alle mogelijke faciliteiten in en om de zaal.
Van der Linde Catering + Evenementen behoort tot de top van de nederlandse patycateraars en geven ieder evenement, van klein tot groot, de aandacht die het verdient.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest
Vergadering / congres
Receptie / borrel / feest
Diner / lunch
Studentengala / schoolfeest
Bruiloft
(Multi)cultureel feest

Locatie soort

Congres- / vergadercentum
Party / evenementenlocatie
Kasteel / land- / herenhuis

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Meerdere zalen
Live muziek / DJ
Invalide toegankelijk
Slaapfaciliteiten
Cateringvrij

Nabij

Centrum
Openbaar vervoer
Water
Strand
Park