0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Sparta Stadion
Spartapark Noord 1
3027 VW Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Sparta Stadion

Scoor met uw evenement!

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Kasteel / land- / herenhuis

Het hoofdgebouw van het Sparta Stadion bestaat uit diverse ruimtes met ieder haar eigen sfeer.
De Business Lounge kan als geheel gebruikt worden als feestzaal of congresruimte.
De zaal kan door middel van geluidsisolerende wanden omgebouwd worden tot de Bok de Korver lounge en de Jos Color Lounge.

De Bestuurskamer en het Perscentrum zijn geschikt voor kleinere gezelschappen of in te zetten als subruimte.Dit geldt ook voor de 30 loges van het Sparta Stadion, welke ieder een eigen uitstraling heeft en allen een prachtig uitzicht bieden op het veld.

Van der Linde Catering + Evenementen begeleidt uw bijeenkomst in Zalencomplex Het kasteel van Sparta. Zij zijn uw aanspreekpunt in het voortraject en tijdens uw bijeenkomst.
Naast de catering verzorgen zij alle mogelijke faciliteiten in en om de zaal.
Van der Linde Catering + Evenementen behoort tot de top van de nederlandse patycateraars en geven ieder evenement, van klein tot groot, de aandacht die het verdient.

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2019