0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Hal4 aan de Maas
Watertorenweg 200
3063 HA Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Hal4 aan de Maas

Sfeervol theater met industriele historie

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Theater / bioscoop Industriële locatie

2016 Hal 4.1 www.LOCATIES010.com Een stoer, industrieel gebouw met een rijke historie. HAL4 aan de Maas is van oorsprong een machinewerkplaats van het drinkwaterbedrijf Rotterdam Kralingen, maar is na een grondige verbouwing en restyling tegenwoordig in gebruik als een unieke locatie voor evenementen en (bedrijfs) feesten.

HAL4 aan de Maas beschikt over een viertal zalen, geschikt voor kleine gezelschappen van 10 personen tot grote evenementen van meer dan 600 gasten. De grote theaterzaal beschikt over alle denkbare faciliteiten op het gebied van licht, geluid en projectie en kan op diverse manieren worden ingericht met het aanwezige meubilair (theater, diner, feest). De Maas-lounge biedt naast een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam een eigen bar met tevens alle faciliteiten.

Als een van de weinige locaties van Rotterdam is HAL4 aan de Maas een cateringvrije locatie. Dus u heeft de mogelijkheid een eigen cateraar mee te nemen of samen te werken met een van onze preferred cateraars.

De gratis parkeermogelijkheden, goede bereikbaarheid en andere mogelijkheden van vervoer zoals de tram of de watertaxi maken HAL4 aan de Maas tot een van de populairste locaties van Rotterdam. Of het nu gaat om een gezellige verjaardag of bruiloft in de Maas-lounge, een vergadering in een van onze break-out rooms of een compleet personeelsfeest in de Theaterzaal; Hete team van HAL4 aan de Maas staat klaar om het samen met u tot een succes te maken.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (40 t/m 700 personen)

Vergadering / congres (5 t/m 200 personen)

Receptie / borrel / feest (40 t/m 700 personen)

Diner / lunch (40 t/m 250 personen)

Studentengala / schoolfeest ( t/m personen)

Bruiloft (40 t/m 700 personen)

(Multi)cultureel feest (40 t/m 700 personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2020