0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Erasmus Paviljoen
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Erasmus Paviljoen

Bruisende ontmoetingsplek

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Restaurant / bar Wijkcentrum / buurthuis Theater / bioscoop

Erasmus Paviljoen Het Erasmus Paviljoen is een nieuwe locatie en is gelegen op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit. Het Erasmus Paviljoen beschikt over een grand cafe, een multifunctionele zaal en twee vergaderzalen.
Het grand cafe is gedurende de gehele dag geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Het Paviljoen haalt haar inspiratie uit de Italiaanse keuken en de chef kok werkt het liefst met biologische lokale producten. Het grand cafe is sfeervol ingericht en uitermate geschikt voor een afstudeerborrel of een lunch/diner met een groter gezelschap.
Naast het grand cafe bevinden zich twee kleinere vergaderruimtes. Deze ruimtes zijn te verbinden met elkaar en u vindt er een beamer en koffie/thee faciliteiten.
De grote zaal is multifunctioneel en geschikt voor verschillende evenementen. Door de vlakke vloer met eventueel gebruik van losse podiumdelen, een inschuifbare tribune en mobiele bars, kan de zaal worden gebruikt voor congressen, vergaderingen, presentaties en voor feesten, borrels en diners.
Aangrenzend aan de grote zaal beschikt het Erasmus Paviljoen over een grote foyer, die perfect gecombineerd kan worden met een bijeenkomst in de grote zaal. Daar kunnen wij ook onze serre bij betrekken waardoor de borrel locatie extra geschikt wordt voor grote partijen en congressen.
Als theater heeft de grote zaal een capaciteit van 400-500 gasten. Bij mooi weer is er op het grote terras ruimte voor iedereen! Contact kan worden opgenomen met onze eventmanagers, die graag meedenken met uw idee (events@erasmuspaviljoen.nl).

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (10 t/m 500 personen)

Vergadering / congres (5 t/m 500 personen)

Receptie / borrel / feest (10 t/m 500 personen)

Diner / lunch (5 t/m 250 personen)

Studentengala / schoolfeest (10 t/m 500 personen)

Bruiloft ( t/m personen)

(Multi)cultureel feest (10 t/m 500 personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2019