0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Dok 99
Straatweg 99
3054 AB Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Dok 99

‘Steengoed genieten aan het water’

Party / evenementenlocatie Restaurant / bar

Dok 99 Voor een geslaagd evenement aan het water zit u in Dok 99 Rotterdam steengoed! Het ligt op loopafstand van station Rotterdam Noord, met een fenomenaal uitzicht op de Bergse Achterplas en is aangrenzend aan Lommerijk. Ingericht in de stoere havenstijl van de jaren dertig, zorgt de combinatie van dineren en bowlen voor een perfect dagje of avondje uit voor gezelschappen tussen de 2 en 100 personen.

A la carte grillen, tafel barbecueën, bowlen of varen is een kleine greep uit het brede aanbod van sportieve en culinaire faciliteiten voor grote groepen mensen. Het Grillcafé is sfeervol ingericht in de Rotterdamse havenstijl van de jaren '30 en is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 100 personen. Bent u met een gezelschap groter dan 100 personen, dan is er ook de mogelijkheid om uw bezoek aan ons te combineren met een diner bij Lommerrijk; ons naastgelegen party- en conferentiecentrum. Zowel steengrillen als tafel barbecueën kan ook in onze smakelijke deluxe variant. Naast diverse malse soorten vlees serveren wij ook vis. Een arrangement voor de echte liefhebber! Op deze bijzondere plek bent u verzekerd van een geslaagd evenement aan het water!

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (30 t/m 200 personen)

Vergadering / congres ( t/m personen)

Receptie / borrel / feest (30 t/m 200 personen)

Diner / lunch (30 t/m 150 personen)

Studentengala / schoolfeest ( t/m personen)

Bruiloft ( t/m personen)

(Multi)cultureel feest ( t/m personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2018