0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

De Rozenhof
Nesserdijk 368-370
3063 NE Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

De Rozenhof

Monumentaal vergaderen

Congres- / vergadercentum Kasteel / land- / herenhuis

De Rozenhof is een monumentale boerderij gelegen tussen de Van Brienenoordbrug en het centrum van Rotterdam. Op de Nesserdijk heeft u een mooi uitzicht over De Maas en de skyline van Rotterdam.
De Rozenhof beschikt over 4 vergaderzalen, die zijn voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten zoals een beamer, Smart TV/Flatscreen, snel internet en een whiteboard. De locatie is uitermate geschikt voor vergaderingen, heisessies, trainingen, teambuildingsessies en workshops.
De Rozenhof is ruim van opzet en ligt midden in een landelijke omgeving aan de groene rand van Rotterdam. Bij mooi weer kunt u tijdens uw bijeenkomst genieten van de bijzondere tuin van De Rozenhof.
Uiteraard is het mogelijk om tijdens uw bijeenkomst de lunch en/of het diner te laten verzorgen door de cateraar van De Rozenhof.
De Rozenhof is prima te bereiken met de auto en het parkeren is gratis. Het openbaar vervoer is in de directe omgeving aanwezig. De snelwegen van de ring Rotterdam vindt u op slechts 3 minuten rijden.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest ( t/m personen)

Vergadering / congres (2 t/m 20 personen)

Receptie / borrel / feest ( t/m personen)

Diner / lunch (2 t/m 20 personen)

Studentengala / schoolfeest ( t/m personen)

Bruiloft ( t/m personen)

(Multi)cultureel feest ( t/m personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2020