0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

De Kuip Congres- en Evenementencentrum
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

De Kuip Congres- en Evenementencentrum

Het gevoel van De Kuip

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Restaurant / bar Theater / bioscoop Industriële locatie

Het gevoel van De Kuip
Heeft u altijd al eens willen scoren als Graziano Pellè? Om vervolgens juichend door De Kuip te rennen? Ziet u zichzelf al helemaal klaar staan in de unieke spelerstunnel? Wachtend tot de klep langzaam opengaat? Trede voor trede loopt u omhoog en dan is daar dat magische moment: u staat op het heilige gras van De Kuip. Of droomt u van een feestavond met uw bedrijf, omringd door de imponerende tribunes van het mooiste stadion van Nederland? Klik dan hier, of kijk op onze website www.dekuip.nl voor de beste Kerst- of Nieuwjaarsfeest aanbiedingen.

Een unieke locatie voor elk evenement
De trots van Rotterdam, een prachtig staaltje architectuur en meer dan alleen de thuishaven van Feyenoord. Bij De Kuip Congres- en Evenementencentrum zijn beleving en emotie de sleutelwoorden als het gaat om de organisatie van uw evenement. Of u nu een vergadering, presentatie, personeelsfeest, (sport)clinic, congres, beurs, jubileum, borrel of diner wilt organiseren; in De Kuip Congres- en Evenementencentrum scoort u altijd!

Voel de energie
Combineer uw evenement met typische voetbalelementen zoals een Feyenoord-coryfee als gastspreker, een voetbalclinic, een rondleiding door De Kuip of trakteer uw gasten op toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van Feyenoord. Of wat dacht u van abseilen als onderdeel van uw dagje teambuilding of een peptalk in een van de kleedkamers? Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Altijd de beste opstelling in De Kuip
De Kuip Congres- en Evenementencentrum beschikt over 7 modern uitgeruste zalen in het Maasgebouw en 4 zalen in het Olympiagebouw met een monumentale en industriële uitstraling. Ook het Perscentrum, Feyenoord Museum, De Kuip Eten en Drinken en de kleedkamers kunnen afgehuurd worden. De zalen zijn geschikt voor gezelschappen tot 2.500 personen. Door de flexibiliteit van De Kuip weet u zeker dat u een passende ruimte met alle noodzakelijke technische faciliteiten kiest. U kunt de zalen in het Maasgebouw of aan de Olympiazijde afzonderlijk of in combinatie met elkaar huren. Bovendien maakt u kosteloos gebruik van het WiFi netwerk.

Bereikbaarheid en parkeren
Het stadionterrein biedt ruimte aan minimaal 1.000 GRATIS parkeerplaatsen. De Kuip is centraal gelegen in de directe nabijheid van de uitvalswegen rond Rotterdam. Bovendien is De Kuip goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram- en bushaltes voor de deur). Kortom snel en makkelijk bereikbaar!

Acties
Wat is er mooier dan met collega’s of relaties het WK beleven? En dan ook nog in een omgeving die voetbal ademt? Dat kan! Speel uw eigen interland in De Kuip.

De Kuip wakkert uw WK-koorts nog verder aan deze zomer. Als u een WK-evenement organiseert in De Kuip, kunt u uw eigen interland spelen in het stadion. Op hetzelfde heilige gras als waar op 31 mei de spelers van het Nederlandse elftal in actie komen tegen Ghana, kunt u het opnemen tegen uw collega’s en/of relaties.

Wilt u hierbij zijn? U kunt uw wensen kenbaar maken via www.dekuip.nl/wk-actie. Tevens vindt u hier aanvullende informatie.

Reserveer snel, voordat iemand anders uw plek op het veld heeft ingenomen!”

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (10 t/m 2500 personen)

Vergadering / congres (10 t/m 550 personen)

Receptie / borrel / feest (10 t/m 2500 personen)

Diner / lunch (10 t/m 1500 personen)

Studentengala / schoolfeest (10 t/m 2500 personen)

Bruiloft (10 t/m 1500 personen)

(Multi)cultureel feest (10 t/m 2500 personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2019