0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Rotterdam View
Boompjes 412
3011 XZ Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Rotterdam View

Voor het ultieme Rotterdam gevoel!

2018 LOCATIES010.com - Vergaderruimte Rotterdam View 4 Inspirerend en effectief vergaderen in Rotterdam? Kies dan voor vergaderlocatie Rotterdam View aan de Boompjes! Rotterdam View is multifunctioneel en ruim. Deze vergaderlocatie maakt knopen doorhakken eenvoudig en geeft elke training, workshop of borrel net dat beetje extra.
Met uitzicht over de Erasmusbrug, de futuristische architectuur op de Kop van Zuid en natuurlijk op de boten in de Veerhaven.

Bij Rotterdam View beschikt u over wifi, LCD flatscreen en een flipover. Optioneel wordt uw ontbijt, lunch en/of borrel na afloop verzorgd. Uw vergadering bij Rotterdam View combineren met een uitje in de stad of een teambuilding? Rotterdam View is onderdeel van evenementenbureau Puur* Rotterdam. Zodoende combineert u uw meeting gemakkelijk met een leuke boottocht, rondleiding van een professionele gids, workshop of spelprogramma!
Laat u adviseren, Puur* Rotterdam stelt graag een mooi programma voor u samen.

Rotterdam View ligt op een steenworp afstand van de Erasmusbrug, Blaak en Oude Haven. Daarnaast ligt metro-, bus en tramhalte Leuvehaven op vijf minuten loopafstand. Ook is er ruime parkeergelegenheid (in de parkeergarage) voor de deur en vind u een van de aanlegplekken van de watertaxi vlak achter Rotterdam View.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (5 t/m 50 personen)

Vergadering / congres (5 t/m 50 personen)

Receptie / borrel / feest (5 t/m 50 personen)

Diner / lunch (5 t/m 50 personen)

Studentengala / schoolfeest ( t/m personen)

Bruiloft ( t/m personen)

(Multi)cultureel feest ( t/m personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2018