Locaties010.com biedt u het meest conplete aanbod. Onze adviseurs geven onafhankelijk advies en vinden voor uw event de perfecte locatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs op telefoonnummer 010 - 519 30 00 of e-mail naar advies@locaties010.com.

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Westersingel 70
3015 LB, Rotterdam
010-4363611

Omschrijving

Het Bilderberg Parkhotel is met recht de ‘Grande Dame’ van Rotterdam. Het hotel ligt centraal aan de groene en rustige Westersingel, op loopafstand van het station, waar ook de Hoge Snelheidslijn aankomt.

Het hotel leent zich uitstekend voor zowel de zakelijke gast als de vrijetijdsgast. Het hotel ligt in de rustige omgeving van het museumpark met om de hoek het Museum Boijmans van Beuningen, Beurs WTC en De Doelen. Maar ook ligt het hotel midden in het zakelijk- en het ‘shopping’ centrum van Rotterdam.

Het hotel, dat oorspronkelijk dateert uit 1922, is begonnen in één van de villa’s aan de Westersingel en is het ‘landmark’ hotel van Rotterdam! Het hotel beschikt over vijf vergaderzalen. Vier zalen bevinden zich in de Mecanoo Toren, twee op de eerste etage en twee op de twaalfde etage. Vanuit de twee laatstgenoemde zalen heeft u een schitterend uitzicht op de havens en de binnenstad van Rotterdam. Op de begane grond is de vijfde vergaderzaal. In de zomer kunt u heerlijk genieten op het Tuinterras!

De 189 comfortabele kamers zijn voorzien van alle gemakken zoals die van een vier-sterrenhotel mogen worden verwacht. Bovendien is het merendeel van de kamers voorzien van airconditioning, koffie en thee faciliteiten, wireless internet en een extra ruime werkplek. Op de bovenste etage bieden twee suites een schitterend uitzicht over de stad en de havens van Rotterdam.

Bar The Yard, met haar bekroonde Ketelbinkie koffie, is de ideale plek voor een informele afspraak of snelle zakelijke lunch. Zodra de zon zich laat zien opent het hotel haar unieke Tuinterras. Wellicht één van de best bewaarde geheimen van de stad, waar u in de zomer volop kunt genieten van heerlijke gerechten van de BBQ, zomerse Bites en een mooi glas Bubbles. En dat in een elegante en serene omgeving met slechts wat gedempte klanken die horen bij een drukke en levendige stad. Restaurant 70 tenslotte verrast haar gasten met culinaire smaakcombinaties in Frans – Mediterraanse stijl van Chef kok Jos van den Berg en zijn team. Maak uw keuze van de Bilderberg Wijnkaart en geniet van een voortreffelijk diner met uitzicht op de authentieke Westersingel.

Kenmerken

Meetings & Events
Het hotel beschikt over vijf vergaderzalen. Vier zalen bevinden zich in de Mecanoo Toren, twee op de eerste etage en twee op de twaalfde etage. Vanuit de twee laatstgenoemde zalen heeft u een schitterend uitzicht op de havens en de binnenstad van Rotterdam. Letterlijk en figuurlijk vergaderen op hoog niveau! Op de begane grond bevindt zich de vijfde vergaderzaal. Door het hoge plafond is deze zaal bijzonder geschikt voor presentaties.

In alle Bilderberg vergaderarrangementen treft u de volgende apparatuur aan: beamer, projectiescherm, twee fl ip-overs en whiteboard. Ook is er een Service Manager aanwezig op de zalenafdeling, die gedurende uw bijeenkomst voor u klaar staat. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van daglicht, airconditioning en wireless internet. De vergaderruimtes op de 12e etage beschikken over de Bilderberg Coffeecorner. Hier kunnen uw gasten zelf hun gewenste koffie pakken.

Hotelfaciliteiten
Het hotel biedt u een unieke locatie voor een sfeervol diner of lunch, zowel zakelijk als privé. Restaurant 70 heeft een Frans/Mediterrane keuken, waarbij u op de menukaart mooie gerechten vindt tegen een goede prijs. In de zomer kunt u van dit alles genieten op Het Tuinterras! De hotelfaciliteiten bieden u verder:

- 27 Villa Rooms
- 48 Garden Rooms
- 62 Deluxe Tower Rooms
- 49 Executive Tower Rooms
- 1 Junior Suite
- 2 Suites, waarvan 1 met dakterras en whirlpool
- Modem en wireless High Speed LAN in alle kamers
- Fitness/ Sauna
- Business centre
- Bar, Lounge en Restaurant 70
- Tuinterras

Speciale service
Het hotel biedt uitstekende services. Naast de 24-uurs roomservice en receptieservice bieden zij speciale services voor VIP’s. Daarnaast geniet het hotel, nationaal én internationaal, een uitstekende reputatie bij professionele sportorganisaties. Ook voor de vergadergasten treft u een aantal extra services aan. Zo heeft u een eigen Service Manager, die gedurende uw bijeenkomst voor u klaar staat en zijn er coffee corners waar u zelf uw gewenste koffie kiest. Wanneer u een Bilderberg vergaderarrangement boekt, zijn de volgende audiovisuele middelen inbegrepen; beamer met scherm, whiteboard en twee flip-overs.

Verdere service:
- Bagageservice en wasservice
- Bar & Lounge “ The Yard”
- Tuinterras
- Gratis kranten bij het ontbijt
- 50 Eigen parkeerplaatsen

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest
Vergadering / congres
Receptie / borrel / feest
Diner / lunch
Studentengala / schoolfeest
Bruiloft
(Multi)cultureel feest

Locatie soort

Congres- / vergadercentum
Party / evenementenlocatie
Restaurant / bar
Hotel

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Meerdere zalen
Live muziek / DJ
Invalide toegankelijk
Slaapfaciliteiten
Cateringvrij

Nabij

Centrum
Openbaar vervoer
Water
Strand
Park