0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Westersingel 70
3015 LB Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Kloppend in het culturele hart van Rotterdam

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Restaurant / bar Hotel

Meetings & Events
Het hotel beschikt over vijf vergaderzalen. Vier zalen bevinden zich in de Mecanoo Toren, twee op de eerste etage en twee op de twaalfde etage. Vanuit de twee laatstgenoemde zalen heeft u een schitterend uitzicht op de havens en de binnenstad van Rotterdam. Letterlijk en figuurlijk vergaderen op hoog niveau! Op de begane grond bevindt zich de vijfde vergaderzaal. Door het hoge plafond is deze zaal bijzonder geschikt voor presentaties.

In alle Bilderberg vergaderarrangementen treft u de volgende apparatuur aan: beamer, projectiescherm, twee fl ip-overs en whiteboard. Ook is er een Service Manager aanwezig op de zalenafdeling, die gedurende uw bijeenkomst voor u klaar staat. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van daglicht, airconditioning en wireless internet. De vergaderruimtes op de 12e etage beschikken over de Bilderberg Coffeecorner. Hier kunnen uw gasten zelf hun gewenste koffie pakken.

Hotelfaciliteiten
Het hotel biedt u een unieke locatie voor een sfeervol diner of lunch, zowel zakelijk als privé. Restaurant 70 heeft een Frans/Mediterrane keuken, waarbij u op de menukaart mooie gerechten vindt tegen een goede prijs. In de zomer kunt u van dit alles genieten op Het Tuinterras! De hotelfaciliteiten bieden u verder:

- 27 Villa Rooms
- 48 Garden Rooms
- 62 Deluxe Tower Rooms
- 49 Executive Tower Rooms
- 1 Junior Suite
- 2 Suites, waarvan 1 met dakterras en whirlpool
- Modem en wireless High Speed LAN in alle kamers
- Fitness/ Sauna
- Business centre
- Bar, Lounge en Restaurant 70
- Tuinterras

Speciale service
Het hotel biedt uitstekende services. Naast de 24-uurs roomservice en receptieservice bieden zij speciale services voor VIP’s. Daarnaast geniet het hotel, nationaal én internationaal, een uitstekende reputatie bij professionele sportorganisaties. Ook voor de vergadergasten treft u een aantal extra services aan. Zo heeft u een eigen Service Manager, die gedurende uw bijeenkomst voor u klaar staat en zijn er coffee corners waar u zelf uw gewenste koffie kiest. Wanneer u een Bilderberg vergaderarrangement boekt, zijn de volgende audiovisuele middelen inbegrepen; beamer met scherm, whiteboard en twee flip-overs.

Verdere service:
- Bagageservice en wasservice
- Bar & Lounge “ The Yard”
- Tuinterras
- Gratis kranten bij het ontbijt
- 50 Eigen parkeerplaatsen

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2020