0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Westersingel 70
3015 LB Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Kloppend in het culturele hart van Rotterdam

Congres- / vergadercentum Party / evenementenlocatie Restaurant / bar Hotel

Het Bilderberg Parkhotel is met recht de ‘Grande Dame’ van Rotterdam. Het hotel ligt centraal aan de groene en rustige Westersingel, op loopafstand van het station, waar ook de Hoge Snelheidslijn aankomt.

Het hotel leent zich uitstekend voor zowel de zakelijke gast als de vrijetijdsgast. Het hotel ligt in de rustige omgeving van het museumpark met om de hoek het Museum Boijmans van Beuningen, Beurs WTC en De Doelen. Maar ook ligt het hotel midden in het zakelijk- en het ‘shopping’ centrum van Rotterdam.

Het hotel, dat oorspronkelijk dateert uit 1922, is begonnen in één van de villa’s aan de Westersingel en is het ‘landmark’ hotel van Rotterdam! Het hotel beschikt over vijf vergaderzalen. Vier zalen bevinden zich in de Mecanoo Toren, twee op de eerste etage en twee op de twaalfde etage. Vanuit de twee laatstgenoemde zalen heeft u een schitterend uitzicht op de havens en de binnenstad van Rotterdam. Op de begane grond is de vijfde vergaderzaal. In de zomer kunt u heerlijk genieten op het Tuinterras!

De 189 comfortabele kamers zijn voorzien van alle gemakken zoals die van een vier-sterrenhotel mogen worden verwacht. Bovendien is het merendeel van de kamers voorzien van airconditioning, koffie en thee faciliteiten, wireless internet en een extra ruime werkplek. Op de bovenste etage bieden twee suites een schitterend uitzicht over de stad en de havens van Rotterdam.

Bar The Yard, met haar bekroonde Ketelbinkie koffie, is de ideale plek voor een informele afspraak of snelle zakelijke lunch. Zodra de zon zich laat zien opent het hotel haar unieke Tuinterras. Wellicht één van de best bewaarde geheimen van de stad, waar u in de zomer volop kunt genieten van heerlijke gerechten van de BBQ, zomerse Bites en een mooi glas Bubbles. En dat in een elegante en serene omgeving met slechts wat gedempte klanken die horen bij een drukke en levendige stad. Restaurant 70 tenslotte verrast haar gasten met culinaire smaakcombinaties in Frans – Mediterraanse stijl van Chef kok Jos van den Berg en zijn team. Maak uw keuze van de Bilderberg Wijnkaart en geniet van een voortreffelijk diner met uitzicht op de authentieke Westersingel.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest (50 t/m 250 personen)

Vergadering / congres (10 t/m 60 personen)

Receptie / borrel / feest (20 t/m 250 personen)

Diner / lunch (10 t/m 80 personen)

Studentengala / schoolfeest ( t/m personen)

Bruiloft (25 t/m 250 personen)

(Multi)cultureel feest ( t/m personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2020