Locaties010.com biedt u het meest conplete aanbod. Onze adviseurs geven onafhankelijk advies en vinden voor uw event de perfecte locatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs op telefoonnummer 010 - 519 30 00 of e-mail naar advies@locaties010.com.

Alcorstraat 12

Alcorstraat 12
3089 PB, Rotterdam
010-4771488

Omschrijving

In het bijzondere tuindorp Heijplaat vindt u deze verbouwde kerk, die nu voor vergaderingen, workshops, trainingen en andere zakelijke of particuliere bijeenkomsten af te huren is.
Heijplaat is onder architectuur gebouwd als woonruimte voor de werknemers van de RDM scheepswerf, waar onder andere De Rotterdam en meer schepen voor de Holland-Amerika Lijn gebouwd zijn.

Na een grondige renovatie is de kerk op de Alcorstraat een locatie geworden, waar je in een ongedwongen sfeer brainstormsessies, workshops en andere evenementen kunt organiseren.De bijzondere ambiance, de persoonlijke aandacht en het hoge serviceniveau dragen zeker bij tot een inspirerende en creatieve bijeenkomst.

De watertaxi brengt u makkelijk en snel van de noordoever van de Maas naar Heijplaat en ook de Aqualiner heeft op loopafstand een halte, zodat de reis naar deze prachtige locatie al een ware belevenis is.

Kenmerken

Alcorstraat 12 ligt prachtig verscholen in het tuindorp Heijplaat, maar de dynamiek van wereldhaven Rotterdam is zeer dichtbij.

De ruime hoge "kerkzaal" is zeer geschikt voor inspirerende en creatieve vergaderingen, brainstormsessies en workshops.

Alle technische faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten zijn aanwezig.

Alcorstraat 12 is prima bereikbaar met zowel de auto als ook de wateraxi of de Aqualiner.

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest
Vergadering / congres
Receptie / borrel / feest
Diner / lunch
Studentengala / schoolfeest
Bruiloft
(Multi)cultureel feest

Locatie soort

Kasteel / land- / herenhuis
Kerk / klooster

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Meerdere zalen
Live muziek / DJ
Invalide toegankelijk
Slaapfaciliteiten
Cateringvrij

Nabij

Centrum
Openbaar vervoer
Water
Strand
Park