0 locaties bewaard

vind dé perfecte event locatie in Rotterdam

offerte aanvragen

bewaar deze locatie

afdrukken

Alcorstraat 12
Alcorstraat 12
3089 PB Rotterdam
meer contactinformatie

« naar de resultaten

Alcorstraat 12

Inspirerende kerk

Kasteel / land- / herenhuis Kerk / klooster

In het bijzondere tuindorp Heijplaat vindt u deze verbouwde kerk, die nu voor vergaderingen, workshops, trainingen en andere zakelijke of particuliere bijeenkomsten af te huren is.
Heijplaat is onder architectuur gebouwd als woonruimte voor de werknemers van de RDM scheepswerf, waar onder andere De Rotterdam en meer schepen voor de Holland-Amerika Lijn gebouwd zijn.

Na een grondige renovatie is de kerk op de Alcorstraat een locatie geworden, waar je in een ongedwongen sfeer brainstormsessies, workshops en andere evenementen kunt organiseren.De bijzondere ambiance, de persoonlijke aandacht en het hoge serviceniveau dragen zeker bij tot een inspirerende en creatieve bijeenkomst.

De watertaxi brengt u makkelijk en snel van de noordoever van de Maas naar Heijplaat en ook de Aqualiner heeft op loopafstand een halte, zodat de reis naar deze prachtige locatie al een ware belevenis is.

Activiteiten

Personeels- / bedrijfsfeest ( t/m personen)

Vergadering / congres (5 t/m 50 personen)

Receptie / borrel / feest (10 t/m 50 personen)

Diner / lunch (10 t/m 50 personen)

Studentengala / schoolfeest ( t/m personen)

Bruiloft ( t/m personen)

(Multi)cultureel feest ( t/m personen)

Nabij

Centrum

Openbaar vervoer

Water

Strand

Park

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Meerdere zalen

Live muziek / DJ

Invalide toegankelijk

Slaapfaciliteiten

Cateringvrij

Bedrijfsfeest Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, , Dineren/lunch Rotterdam, , Trouwen Rotterdam, , Vergaderlocaties Rotterdam, Evenementenlocaties Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Discotheek Rotterdam, Strandpaviljoen Hoek van Holland, Wijkcentrum Rotterdam, Partyschip Rotterdam, Kasteel Rotterdam, Kerk Rotterdam, Theater Rotterdam, Museum Rotterdam, Hotel Rotterdam, Industriële locatie Rotterdam

contact gebruiksovereenkomst © 2009 - 2019